Cart 0

Όροι Χρήσης

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης πριν τη χρήση της ιστοσελίδας. 

H ιστοσελίδα www.kemper.gr είναι ιδιοκτησία της Lifebydoctors Kemper (στο εξής: Εταιρεία, «εμείς») με έδρα το Kilchberg ZH. Ο όρος «αναγνώστης» ή «χρήστης» χρησιμοποιείται όταν αναφερόμαστε σε οποιονδήποτε περιηγείται στην ιστοσελίδα και καταναλώνει με κάποιον τρόπο το περιεχόμενό της. Με τη χρήση της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της συμφωνείτε σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, είτε τους έχετε διαβάσει είτε όχι. Αν δεν συμφωνείτε, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της. Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

Χρήση της ιστοσελίδας και συγκατάθεση

Όλα τα κείμενα, το design, το layout, οι φωτογραφίες, τα γραφικά, οι πληροφορίες, οι οδηγοί και όλα τα δεδομένα που είναι προσβάσιμα μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.kemper.gr και υπάγεται στο Ελβετικό Δίκαιο. Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Παιδιά

Παιδιά θεωρούνται όλα τα φυσικά πρόσωπα κάτω των 18 ετών. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας δεν προορίζεται για παιδιά. Δεν έχουμε σκοπό να συλλέξουμε και δεν συλλέγουμε εν γνώση μας πληροφορίες που αφορούν χρήστες που είναι παιδιά. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας διαβεβαιώνετε πως είστε άνω των 18 ετών. 

Πνευματικά Δικαιώματα

Η Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενό της είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Lifebydoctors Kemper και προστατεύεται από την Ελβετική νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Με την πρόσβαση σε Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, την χρήση ή αγορά του συμφωνείτε ότι

  • Δεν θα αντιγράψετε ή αλλιώς αναπαράγετε ή κλέψετε την Ιστοσελίδα ή το Περιεχόμενό της. Οποιαδήποτε οικειοποίηση ή παράνομη χρήση του Περιεχομένου θα θεωρηθεί κλοπή. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  • Μπρορείτε να κατεβάσετε (download) ή/και να εκτυπώσετε ένα αντίτυπο άρθρων, μεμονωμένων σελίδων ή Οδηγών της Ιστοσελίδας για τη δική σας προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση. Εαν μεταδοθεί με ηλεκτρονικά μέσα το Περιεχόμενο πρέπει να διατηρηθούν όλα τα λογότυπα και στοιχεία πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και ο σύνδεσμος (link) προς την ιστοσελίδα από όπου προέρχεται το Περιεχόμενο. 
  • Δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο να αντιγράψετε, χρησιμοποιήσετε ή να επικοινωνήσετε ή υπαινιχθείτε πως η ιστοσελίδα ή το Περιεχόμενό της σας ανήκει ή δημιουργήθηκε από εσάς. Το κατέβασμα (download), η εκτύπωση ή άλλη χρήση του Περιεχομένου για δική σας προσωπική χρήση δεν επιτρέπει να οικειοποιηθείτε περαιτέρω δικαιώματα σε αυτό - συνεχίζει να είναι πνευματική ιδιοκτησία μας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Συμπεριφορά του αναγνώστη/χρήστη

Συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή το περιεχόμενό της με τρόπο που θα προκαλέσει ή ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στην ιστοσελίδα, στην πρόσβαση σε αυτήν ή στο περιεχόμενό της με οποιονδήποτε τρόπο. Κατανοείτε πως έχετε την πλήρη ευθύνη για οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία ή περιεχόμενο που αποστέλλεται από τον υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα, στο περιεχόμενό της, και σε εμάς.

Συμφωνείτε όταν αγοράσετε προϊόντα, μαθήματα ή υπηρεσίες να προορίζονται για εσάς προσωπικά, για τα παιδιά σας ή για τρίτα πρόσωπα τα οποία σας έχουν ρητά επιτρέψει να μας παρέχετε νόμιμα στοιχεία τους όπως όνομα, διεύθυνση, τρόπο πληρωμής, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ο.κ.

Συμφωνείτε 

(1) Να μην αναρτάτε ή να μη διαδίδετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη είναι παράνομο, παρενοχλητικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό, απειλητικό, άσεμνο, ζημιογόνο, λανθασμένο, συκοφαντικό ή δεν σέβεται το απόρρητο κάποιου άλλου ατόμου.

(2) Να μην αναρτάτε ή να μη διαδίδετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη παραβαίνει ή παραβιάζει το δικαίωμα άλλου μέρους σε πνευματική ιδιοκτησία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό της χρήσης υλικών τρίτου μέρους που προστατεύονται χωρίς την κατάλληλη άδεια ή ανάθεση, της χρήσης εμπορικών σημάτων τρίτων μερών χωρίς άδεια ή ανάθεση και της χρήσης ή της διανομής πληροφοριών τρίτου μέρους (είτε προστατεύονται είτε όχι ως εμπορικά μυστικά) κατά παράβαση υποχρέωσης εχεμύθειας.

(3) Να μην αναρτάτε ή διαδίδετε ιούς ή άλλα επιβλαβή ή καταστρεπτικά αρχεία, κώδικες ή προγράμματα.

(4) Να μην προσποιείστε ότι είστε οποιοδήποτε άλλο άτομο ή οντότητα, να μη δηλώνετε εσφαλμένα σύνδεση ή οποιαδήποτε άλλη εσφαλμένη σχέση με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, να μην παραλείπετε, διαγράφετε, πλαστογραφείτε ή παρουσιάζετε εσφαλμένα εκ προθέσεως πληροφορίες μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων επικεφαλίδων, διευθύνσεων επιστροφής και διευθύνσεων πρωτοκόλλου Διαδικτύου, ή να μην αλλάζετε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία ταυτοποίησης ή να μην αποκρύπτετε την προέλευση οποιουδήποτε Περιεχομένου Χρήστη μεταδίδεται.

(5) Να μην αλλάζετε, παρακωλύετε ή βλάπτετε με οποιονδήποτε τρόπο τον Ιστότοπο ή τους διακομιστές ή τα δίκτυα που είναι συνδεδεμένα στον Ιστότοπο.

(6) Να μην προσβάλλετε την προσωπικότητα ή προκαλείτε ζημία στους άλλους χρήστες, τους υβρίζετε, τους προσβάλλετε, τους γελοιοποιείτε, τους κοροϊδεύετε, τους παρακολουθείτε ηλεκτρονικά ή τους παρενοχλείτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

(7) Να μην προσβάλλετε, επιτίθεστε, μειώνετε ή γελοιοποιείτε τις πεποιθήσεις και τις επιλογές ζωής των άλλων χρηστών.

(8) Να μη συλλέγετε ή αποθηκεύετε προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών.

(9) Να μην προβαίνετε σε δραστηριότητες που θα παραβίαζαν τα προσωπικά δεδομένα άλλων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής και διανομής πληροφοριών για άλλους χρήστες χωρίς την άδειά τους, εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπονται από τo εφαρμοστέο δίκαιο.

(10) Να μη χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των αναγνωστών ή τις παρατηρήσεις τους και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες αυτές δεν διανέμονται σε κανέναν (εταιρεία, οργανισμό κλπ) που δεν συνδέεται με το kemper.gr.

Χρήση των Πληροφοριών

Η ιστοσελίδα συλλέγει στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει οικειοθελώς κατά την εγγραφή του στο newsletter της Λίστας Φίλων. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων. Δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχει ζητήσει ο αναγνώστης. Η ιστοσελίδα κάνει χρήση των πληροφοριών που παρέχετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με επιβεβαίωση και ταυτοποίηση σε κάθε αναγκαία περίπτωση και για την ορθή λειτουργία της επικοινωνίας με e-mail και newsletter. Η Εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του κανονισμού γενικής προστασίας δεδομένων της ΕΕ (GDPR). Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την ιστοσελίδα πραγματοποιείται κατόπιν ενημέρωσης και με την συγκατάθεση του χρήστη.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται με τη συγκατάθεση του αναγνώστη κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας όπως π.χ. η διεύθυνση email, δημογραφικά στοιχεία όπως ο ταχυδρομικός κώδικας, τα ενδιαφέροντα και οι προτιμήσεις, ή άλλες πληροφορίες που συλλέγονται στο πλαίσιο ερωτηματολογίων και διαγωνισμών. 

Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα αποστολής email newsletter, to ConvertKit, για να επικοινωνούμε με τους αναγνώστες και να κατανοούμε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να μπορούμε να τους προσφέρουμε καλύτερο και πιο ποιοτικό περιεχόμενο. Κατά καιρούς στέλνουμε emails για νέα άρθρα, μαθήματα ή προϊόντα που πιστεύουμε θα σας ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας το email που μας δώσατε. Συλλέγουμε πληροφορίες για τα κλικ των αναγνωστών με σκοπό να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα του newsletter μας. Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική απορρήτου του ConvertKit, δείτε αυτό το link

Μπορείτε να απεγγραφείτε από το Newsletter οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο Unsubscribe που βρίσκεται κάτω-κάτω σε όλα τα emails που σας στείλαμε. 

Η Εταιρεία έχει αναλάβει τη δέσμευση να τηρεί το απόρρητο προσωπικών δεδομένων όλων των επισκεπτών στην τοποθεσία www.kemper.gr και να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που ενδέχεται να μας παρέχετε. Συγκεκριμένα, θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζετε τον τρόπο μεταχείρισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και που ενδέχεται να λάβουμε μέσω της παρούσας δικτυακής τοποθεσίας, καθώς και των πρακτικών επεξεργασίας των δεδομένων που χρησιμοποιούμε μέσω της χρήσης του Διαδικτύου και άλλων δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με ξένους. Η ιστοσελίδα συνεργάζεται και ανταλλάσσει δεδομένα με τους εξής processing partners: SquareSpace (πλατφόρμα CMO στην οποία είναι στημένη η ιστοσελίδα), ConvertKit (το σύστημα αποστολής email & newsletter), Zapier (συνδέει την ιστοσελίδα με το σύστημα αποστολής email), Pinterest, Instagram και Facebook. Για τις αγορές μέσω του e-shop χρησιμοποιούμε Paypal και την Stripe (αποθηκεύουν τα τραπεζικά σας δεδομένα σε ασφαλείς servers - εμείς δεν έχουμε καμία πρόσβαση σε αυτά). 

Δεν συνεργαζόμαστε με processing partners που δεν είναι σε θέση να προστατέψουν επαρκώς τα προσωπικά σας δεδομένα. 

O χρήστης καλείται να διαβάσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να κατανοήσει τον τρόπο χρήσης και προστασίας των πληροφοριών που παρέχει ή του τρόπου χρήσης και προστασίας αυτών στο μέλλον. Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη για την παροχή υπηρεσιών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, συνεπάγεται τη συναίνεσή του χρήστη στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται να δίδει ρητώς τη συναίνεσή του για κάθε τέτοια ενέργεια.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που θα παρέχουν οι χρήστες θα παραμείνουν στο διακομιστή του www.kemper.gr εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. H Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα δεδομένα αυτά στο προσωπικό της που εργάζεται εντός Ελβετίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο. Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σύμφωνα με τους παρόντες όρους και για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτούς.

Εκτός αν απαιτείται ρητά από τη νομοθεσία, δεν θα προβούμε ποτέ στην κοινοποίηση ή γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας που μας παρέχει ο χρήστης χωρίς την ενημέρωση και συγκατάθεση αυτού.

Δεν πουλάμε δεδομένα σε κανέναν, ποτέ

Επιπλέον, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν σε τρίτα μέρη πλην των αναφερόμενων ανωτέρω αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή διοικητικών αρχών, (β) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο διαδίκτυο ή του κοινού.

Απόρρητο και Ασφάλεια Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες και λαμβάνει αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Η Εταιρεία θα διατηρεί στην κατοχή της τα στοιχεία των χρηστών για εύλογο χρονικό διάστημα ή για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος.

Δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης

Οι χρήστες της ιστοσελίδας της Εταιρείας δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/ και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/ και ενέργεια, να αποσταλεί στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω στην παράγραφο «Επικοινωνία» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@lifebydoctors.gr να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων. Η Εταιρεία υποχρεούται εκ του νόμου να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης.

Επικοινωνία

Προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης μπορεί να επικοινωνεί με την αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρείας στο support@lifebydoctors.com.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Η Εταιρεία επιτρέπει στους αναγνώστες να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο kemper.gr. Οι χρήστες που εγγράφονται στο newsletter, μπορούν να διακόψουν τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σχετικό link που υπάρχει σε κάθε newsletter. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το kemper.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Εταιρεία θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Εταιρεία μέσω www.kemper.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@lifebydoctors.com. 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Περιοδικές Αλλαγές: Συνεχώς η ιστοσελίδα επεκτείνεται, ενημερώνεται και βελτιώνεται και αυξάνεται ο αριθμός και η ποιότητα των σχετικών με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και η παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή δύναται να τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελβετικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια του Καντονιού της Ζυρίχης.

Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Επικοινωνία

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το kemper.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο support@lifebydoctors.com.

Cookies

Για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας, χρησιμοποιούνται cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο, βοηθούν στην ανάλυση της επισκεψιμότητας, ειδοποιούν όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα και κάνουν την εμπειρία πιο προσωπική. Οι πληροφορίες που συλλέγονται στα cookies ενδέχεται να αξιοποιηθούν από τους συνεργάτες διαφήμισης, αναλύσεων και κοινωνικών μέσων του ιστοτόπου. Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν τα εξής cookies: Facebook Pixels, SumoMe, Google Analytics. Μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση στα cookies της ιστοσελίδας μας. Εσείς μπορείτε να ελέγξετε τα cookies στο επίπεδο του φυλλομετρητή σας (browser). Αν απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι προσβάσιμες για σας. Η ιστοσελίδα είναι σε μεγάλο βαθμό προσβάσιμη και χωρίς τη χρήση cookies.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από μέρους μας.

Disclaimer (Αποποίηση Ευθύνης)

Medical Disclaimer

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας αναγνωρίζετε σαν χρήστης/αναγνώστης πως είστε εδώ με αποκλειστικά δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη. 

Η Dr. Σουζάννα Κέμπερ-Μαργαρίτη είναι ιατρός, αλλά δεν είναι η δική σας ιατρός. Δεν γνωρίζει τη περίπτωσή σας και δεν παρέχει πληροφορίες ή συστάσεις ειδικά για την δική σας περίπτωση, δεν σας γνωρίζει ή παρακολουθεί προσωπικά ή έχει μαζί σας σχέση ιατρού-ασθενή. Ως εκ τούτου, αναγνωρίζετε πως η ιστοσελίδα δηλώνει ρητά ότι δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την τυχόν εφαρμογή, από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε πληροφορίας υπάρχει στο περιεχόμενό της ή συνδέεται με αυτήν. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι γενικές και δεν αντικαθιστούν την κλινική εκτίμηση του παιδιού σας από ιατρό ή άλλον επαγγελματία υγείας. Αν σας απασχολεί κάποιο ζήτημα σχετικά με τη δική σας υγεία ή την υγεία του παιδιού σας, επικοινωνήστε με το  θεράποντα ιατρό σας ή αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

Από νομικής άποψης, η χρήση της ιστοσελίδας δεν μπορεί και δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει μια σχέση ιατρού-ασθενή ούτε μπορεί το περιεχόμενο να θεωρηθεί ιατρική διάγνωση ή συμβουλή/συνταγή. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, των οδηγών, των μαθημάτων, του βιβλίου και οποιασδήποτε πηγής που συνδέεται με το www.kemper.gr έχει καθαρά επιμορφωτικό σκοπό.

Αποκλεισμός ιατρικής ευθύνης

Η ιστοσελίδα www.kemper.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, ώστε να περιλαμβάνει όσο το δυνατό πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες, ωστόσο δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση ούτε δίνει οποιαδήποτε υπόσχεση αναφορικά με την ανά πάσα στιγμή ακρίβεια, ενημερότητα ή πληρότητα των πληροφοριών. Ο αναγνώστης/χρήστης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που πιθανό να προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας. Συστήνουμε ρητά να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αν έχετε την οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση για την καταλληλότητα ή εφαρμογή οποιασδήποτε πληροφορίας ή συμβουλής ή άλλου περιεχομένου που να συνδέεται με τον οποιονδήποτε τρόπο με το www.kemper.gr.

Η Lifebydoctors Kemper δεν δίνει οποιαδήποτε ρητή ή σιωπηρή εγγύηση, ούτε υπόσχεται την καταλληλότητα των πληροφοριών της για συγκεκριμένο σκοπό. Ούτε η Lifebydoctors Kemper αλλά ούτε και οποιοδήποτε μέρος που συμμετείχε στη δημιουργία, στο σχεδιασμό ή στη διάθεση της ιστοσελίδας, θα ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης, ή άλλης ζημίας που θα προκύψει τυχόν από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης αυτής της ιστοσελίδας, ή για ζημία που προκλήθηκε από έστω και ελαφρά αμέλεια οποιουδήποτε υπαλλήλου ή προστηθέντος της Εταιρίας ή από οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη στο περιεχόμενό της, εκτός εάν αποδειχθεί ότι η παράλειψη οφείλεται σε δόλο της ίδιας της διοίκησης της Εταιρίας με πρόθεση την πρόκληση βλάβης σε συγκεκριμένο χρήστη. Ο αποκλεισμός της ευθύνης περιλαμβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Affiliate Disclaimer

Κάποιοι σύνδεσμοι στον ιστότοπο είναι διαφημιζόμενοι σύνδεσμοι (affiliate links). Ο ιστότοπος είναι μέλος του Amazon Services LLC Associates Program, ένα πρόγραμμα affiliate advertising που δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνονται μικρές προμήθειες με links στο Amazon.co.uk και σε affiliated sites. Αυτό σημαίνει πως: αν πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω δικού μας link, η ιστοσελίδα μερικές φορές λαμβάνει μια μικρή προμήθεια. Το προϊόν σε σας δεν κοστίζει ούτε δεκάρα παραπάνω. Συστήνουμε αποκλειστικά προϊόντα που γνωρίζουμε προσωπικά και εμπιστευόμαστε. Οι τυχόν αγορές μέσω των affiliate links υποστηρίζουν τα έξοδα συντήρησης της ιστοσελίδας και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να προσφέρουμε δωρεάν ποιοτικό περιεχόμενο - σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Oι γνώμες που αναγράφονται στα posts είναι πάντοτε προσωπικές. 

Αποζημίωση

Ο χρήστης συμφωνεί να αποζημιώσει, να υπερασπιστεί και να τηρήσει αλώβητη την PEDMED , τους υπαλλήλους της, τα διευθυντικά της στελέχη, το προσωπικό της, τους αντιπροσώπους της, τους προμηθευτές της, καθώς και τρίτους συνεργάτες της από κάθε απώλεια, έξοδο, ζημία και κόστος, συμπεριλαμβανομένης και της εύλογης αμοιβής των Νομικών της Συμβούλων, που θα προκύψουν από τυχόν παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας από το χρήστη.

Warranties Disclaimer

Δεν παρέχουμε εγγυήσεις σε σχέση με την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της. Αναγνωρίζετε πως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται «ως έχει» χωρίς συγκεκριμένες ή υπαινισσόμενες εγγυήσεις ως προς την καταλληλότητα των πληροφοριών για συγκεκριμένη περίπτωση, την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας, την ορθότητα των πληροφοριών, τη διόρθωση σφαλμάτων ή την ελευθερία από ιούς ή κακόβουλα λογισμικά. 

Links σε άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας περιέχει links σε άλλες ιστοσελίδες. Αν χρησιμοποιήσει ο αναγνώστης ένα από αυτά τα links και αφήσει πίσω του την ιστοσελίδα μας, δεν έχουμε πλέον κανέναν έλεγχο της ιστοσελίδας αυτής. Ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχετε με την επίσκεψή σας σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική απορρήτου. Συνιστούμε να συμπεριφέρονται οι αναγνώστες μας με προσοχή στο διαδίκτυο και να διαβάζουν σε νέες ιστοσελίδες την εκάστοτε πολιτική απορρήτου και προστασίας πληροφοριών.