Όροι Χρήσης

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης πριν τη χρήση της ιστοσελίδας. 

H ιστοσελίδα www.kemper.gr είναι ιδιοκτησία της Lifebydoctors Kemper (στο εξής: Εταιρεία, «εμείς») με έδρα το Kilchberg ZH. Ο όρος «αναγνώστης» ή «χρήστης» χρησιμοποιείται όταν αναφερόμαστε σε οποιονδήποτε περιηγείται στην ιστοσελίδα και καταναλώνει με κάποιον τρόπο το περιεχόμενό της. Με τη χρήση της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της συμφωνείτε σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, είτε τους έχετε διαβάσει είτε όχι. Αν δεν συμφωνείτε, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της. Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

Χρήση της ιστοσελίδας και συγκατάθεση

Όλα τα κείμενα, το design, το layout, οι φωτογραφίες, τα γραφικά, οι πληροφορίες, οι οδηγοί και όλα τα δεδομένα που είναι προσβάσιμα μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.kemper.gr και υπάγεται στο Ελβετικό Δίκαιο. Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Παιδιά

Παιδιά θεωρούνται όλα τα φυσικά πρόσωπα κάτω των 18 ετών. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας δεν προορίζεται για παιδιά. Δεν έχουμε σκοπό να συλλέξουμε και δεν συλλέγουμε εν γνώση μας πληροφορίες που αφορούν χρήστες που είναι παιδιά. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας διαβεβαιώνετε πως είστε άνω των 18 ετών. 

Πνευματικά Δικαιώματα

Η Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενό της είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Lifebydoctors Kemper και προστατεύεται από την Ελβετική νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Με την πρόσβαση σε Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, την χρήση ή αγορά του συμφωνείτε ότι

  • Δεν θα αντιγράψετε ή αλλιώς αναπαράγετε ή κλέψετε την Ιστοσελίδα ή το Περιεχόμενό της. Οποιαδήποτε οικειοποίηση ή παράνομη χρήση του Περιεχομένου θα θεωρηθεί κλοπή. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  • Μπρορείτε να κατεβάσετε (download) ή/και να εκτυπώσετε ένα αντίτυπο άρθρων, μεμονωμένων σελίδων ή Οδηγών της Ιστοσελίδας για τη δική σας προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση. Εαν μεταδοθεί με ηλεκτρονικά μέσα το Περιεχόμενο πρέπει να διατηρηθούν όλα τα λογότυπα και στοιχεία πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και ο σύνδεσμος (link) προς την ιστοσελίδα από όπου προέρχεται το Περιεχόμενο. 
  • Δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο να αντιγράψετε, χρησιμοποιήσετε ή να επικοινωνήσετε ή υπαινιχθείτε πως η ιστοσελίδα ή το Περιεχόμενό της σας ανήκει ή δημιουργήθηκε από εσάς. Το κατέβασμα (download), η εκτύπωση ή άλλη χρήση του Περιεχομένου για δική σας προσωπική χρήση δεν επιτρέπει να οικειοποιηθείτε περαιτέρω δικαιώματα σε αυτό - συνεχίζει να είναι πνευματική ιδιοκτησία μας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Συμπεριφορά του αναγνώστη/χρήστη

Συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή το περιεχόμενό της με τρόπο που θα προκαλέσει ή ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στην ιστοσελίδα, στην πρόσβαση σε αυτήν ή στο περιεχόμενό της με οποιονδήποτε τρόπο. Κατανοείτε πως έχετε την πλήρη ευθύνη για οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία ή περιεχόμενο που αποστέλλεται από τον υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα, στο περιεχόμενό της, και σε εμάς.

Συμφωνείτε όταν αγοράσετε προϊόντα, μαθήματα ή υπηρεσίες να προορίζονται για εσάς προσωπικά, για τα παιδιά σας ή για τρίτα πρόσωπα τα οποία σας έχουν ρητά επιτρέψει να μας παρέχετε νόμιμα στοιχεία τους όπως όνομα, διεύθυνση, τρόπο πληρωμής, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ο.κ.

Συμφωνείτε 

(1) Να μην αναρτάτε ή να μη διαδίδετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη είναι παράνομο, παρενοχλητικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό, απειλητικό, άσεμνο, ζημιογόνο, λανθασμένο, συκοφαντικό ή δεν σέβεται το απόρρητο κάποιου άλλου ατόμου.

(2) Να μην αναρτάτε ή να μη διαδίδετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη παραβαίνει ή παραβιάζει το δικαίωμα άλλου μέρους σε πνευματική ιδιοκτησία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό της χρήσης υλικών τρίτου μέρους που προστατεύονται χωρίς την κατάλληλη άδεια ή ανάθεση, της χρήσης εμπορικών σημάτων τρίτων μερών χωρίς άδεια ή ανάθεση και της χρήσης ή της διανομής πληροφοριών τρίτου μέρους (είτε προστατεύονται είτε όχι ως εμπορικά μυστικά) κατά παράβαση υποχρέωσης εχεμύθειας.

(3) Να μην αναρτάτε ή διαδίδετε ιούς ή άλλα επιβλαβή ή καταστρεπτικά αρχεία, κώδικες ή προγράμματα.

(4) Να μην προσποιείστε ότι είστε οποιοδήποτε άλλο άτομο ή οντότητα, να μη δηλώνετε εσφαλμένα σύνδεση ή οποιαδήποτε άλλη εσφαλμένη σχέση με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, να μην παραλείπετε, διαγράφετε, πλαστογραφείτε ή παρουσιάζετε εσφαλμένα εκ προθέσεως πληροφορίες μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων επικεφαλίδων, διευθύνσεων επιστροφής και διευθύνσεων πρωτοκόλλου Διαδικτύου, ή να μην αλλάζετε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία ταυτοποίησης ή να μην αποκρύπτετε την προέλευση οποιουδήποτε Περιεχομένου Χρήστη μεταδίδεται.

(5) Να μην αλλάζετε, παρακωλύετε ή βλάπτετε με οποιονδήποτε τρόπο τον Ιστότοπο ή τους διακομιστές ή τα δίκτυα που είναι συνδεδεμένα στον Ιστότοπο.

(6) Να μην προσβάλλετε την προσωπικότητα ή προκαλείτε ζημία στους άλλους χρήστες, τους υβρίζετε, τους προσβάλλετε, τους γελοιοποιείτε, τους κοροϊδεύετε, τους παρακολουθείτε ηλεκτρονικά ή τους παρενοχλείτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

(7) Να μην προσβάλλετε, επιτίθεστε, μειώνετε ή γελοιοποιείτε τις πεποιθήσεις και τις επιλογές ζωής των άλλων χρηστών.

(8) Να μη συλλέγετε ή αποθηκεύετε προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών.

(9) Να μην προβαίνετε σε δραστηριότητες που θα παραβίαζαν τα προσωπικά δεδομένα άλλων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής και διανομής πληροφοριών για άλλους χρήστες χωρίς την άδειά τους, εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπονται από τo εφαρμοστέο δίκαιο.

(10) Να μη χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.