Disclaimer (Αποποίηση Ευθύνης)

Medical Disclaimer

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας αναγνωρίζετε σαν χρήστης/αναγνώστης πως είστε εδώ με αποκλειστικά δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη. 

Η Dr. Σουζάννα Κέμπερ-Μαργαρίτη είναι ιατρός, αλλά δεν είναι η δική σας ιατρός. Δεν γνωρίζει τη περίπτωσή σας και δεν παρέχει πληροφορίες ή συστάσεις ειδικά για την δική σας περίπτωση, δεν σας γνωρίζει ή παρακολουθεί προσωπικά ή έχει μαζί σας σχέση ιατρού-ασθενή. Ως εκ τούτου, αναγνωρίζετε πως η ιστοσελίδα δηλώνει ρητά ότι δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την τυχόν εφαρμογή, από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε πληροφορίας υπάρχει στο περιεχόμενό της ή συνδέεται με αυτήν. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι γενικές και δεν αντικαθιστούν την κλινική εκτίμηση του παιδιού σας από ιατρό ή άλλον επαγγελματία υγείας. Αν σας απασχολεί κάποιο ζήτημα σχετικά με τη δική σας υγεία ή την υγεία του παιδιού σας, επικοινωνήστε με το  θεράποντα ιατρό σας ή αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

Από νομικής άποψης, η χρήση της ιστοσελίδας δεν μπορεί και δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει μια σχέση ιατρού-ασθενή ούτε μπορεί το περιεχόμενο να θεωρηθεί ιατρική διάγνωση ή συμβουλή/συνταγή. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, των οδηγών, των μαθημάτων, του βιβλίου και οποιασδήποτε πηγής που συνδέεται με το www.kemper.gr έχει καθαρά επιμορφωτικό σκοπό.

Αποκλεισμός ιατρικής ευθύνης

Η ιστοσελίδα www.kemper.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, ώστε να περιλαμβάνει όσο το δυνατό πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες, ωστόσο δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση ούτε δίνει οποιαδήποτε υπόσχεση αναφορικά με την ανά πάσα στιγμή ακρίβεια, ενημερότητα ή πληρότητα των πληροφοριών. Ο αναγνώστης/χρήστης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που πιθανό να προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας. Συστήνουμε ρητά να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αν έχετε την οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση για την καταλληλότητα ή εφαρμογή οποιασδήποτε πληροφορίας ή συμβουλής ή άλλου περιεχομένου που να συνδέεται με τον οποιονδήποτε τρόπο με το www.kemper.gr.

Η Lifebydoctors Kemper δεν δίνει οποιαδήποτε ρητή ή σιωπηρή εγγύηση, ούτε υπόσχεται την καταλληλότητα των πληροφοριών της για συγκεκριμένο σκοπό. Ούτε η Lifebydoctors Kemper αλλά ούτε και οποιοδήποτε μέρος που συμμετείχε στη δημιουργία, στο σχεδιασμό ή στη διάθεση της ιστοσελίδας, θα ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης, ή άλλης ζημίας που θα προκύψει τυχόν από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης αυτής της ιστοσελίδας, ή για ζημία που προκλήθηκε από έστω και ελαφρά αμέλεια οποιουδήποτε υπαλλήλου ή προστηθέντος της Εταιρίας ή από οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη στο περιεχόμενό της, εκτός εάν αποδειχθεί ότι η παράλειψη οφείλεται σε δόλο της ίδιας της διοίκησης της Εταιρίας με πρόθεση την πρόκληση βλάβης σε συγκεκριμένο χρήστη. Ο αποκλεισμός της ευθύνης περιλαμβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Affiliate Disclaimer

Κάποιοι σύνδεσμοι στον ιστότοπο είναι διαφημιζόμενοι σύνδεσμοι (affiliate links). Ο ιστότοπος είναι μέλος του Amazon Services LLC Associates Program, ένα πρόγραμμα affiliate advertising που δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνονται μικρές προμήθειες με links στο Amazon.co.uk και σε affiliated sites. Αυτό σημαίνει πως: αν πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω δικού μας link, η ιστοσελίδα μερικές φορές λαμβάνει μια μικρή προμήθεια. Το προϊόν σε σας δεν κοστίζει ούτε δεκάρα παραπάνω. Συστήνουμε αποκλειστικά προϊόντα που γνωρίζουμε προσωπικά και εμπιστευόμαστε. Οι τυχόν αγορές μέσω των affiliate links υποστηρίζουν τα έξοδα συντήρησης της ιστοσελίδας και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να προσφέρουμε δωρεάν ποιοτικό περιεχόμενο - σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Oι γνώμες που αναγράφονται στα posts είναι πάντοτε προσωπικές. 

Αποζημίωση

Ο χρήστης συμφωνεί να αποζημιώσει, να υπερασπιστεί και να τηρήσει αλώβητη την PEDMED , τους υπαλλήλους της, τα διευθυντικά της στελέχη, το προσωπικό της, τους αντιπροσώπους της, τους προμηθευτές της, καθώς και τρίτους συνεργάτες της από κάθε απώλεια, έξοδο, ζημία και κόστος, συμπεριλαμβανομένης και της εύλογης αμοιβής των Νομικών της Συμβούλων, που θα προκύψουν από τυχόν παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας από το χρήστη.

Warranties Disclaimer

Δεν παρέχουμε εγγυήσεις σε σχέση με την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της. Αναγνωρίζετε πως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται «ως έχει» χωρίς συγκεκριμένες ή υπαινισσόμενες εγγυήσεις ως προς την καταλληλότητα των πληροφοριών για συγκεκριμένη περίπτωση, την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας, την ορθότητα των πληροφοριών, τη διόρθωση σφαλμάτων ή την ελευθερία από ιούς ή κακόβουλα λογισμικά. 

Links σε άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας περιέχει links σε άλλες ιστοσελίδες. Αν χρησιμοποιήσει ο αναγνώστης ένα από αυτά τα links και αφήσει πίσω του την ιστοσελίδα μας, δεν έχουμε πλέον κανέναν έλεγχο της ιστοσελίδας αυτής. Ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχετε με την επίσκεψή σας σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική απορρήτου. Συνιστούμε να συμπεριφέρονται οι αναγνώστες μας με προσοχή στο διαδίκτυο και να διαβάζουν σε νέες ιστοσελίδες την εκάστοτε πολιτική απορρήτου και προστασίας πληροφοριών.